Rahsia Loteri – Adakah Itu Ada?

loteri

Rahsia loteri? … adakah anda fikir ada? … bagaimana jika? … ada yang nampaknya mengetahui sesuatu yang lebih banyak mengenai loteri dan mereka nampaknya mempunyai kelebihan berbanding kita … benar atau salah?

Siapa tahu. Secara peribadi saya berpendapat bahawa bermain loteri adalah perjudian yang mudah. Ya anda boleh mendapat sedikit  DOWNLOAD XE88 Android kelebihan. Tentunya ada beberapa taktik atau strategi jika anda suka.

Mari kita lihat beberapa daripadanya.

Pertama sekali: anda boleh bermain dalam sindiket. Bermain dalam sindiket meningkatkan peluang anda untuk menang. Semakin besar sindiket anda, semakin tinggi peluang anda untuk menang. Tetapi itu juga mempunyai beberapa kekurangan. Kelemahan utama adalah kemenangan anda dibahagi dengan bilangan ahli sindiket. Oleh itu, lebih banyak ahli sindiket kurang mendapat kemenangan. Tetapi di sisi lain anda mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk menang … jadi terserah kepada anda strategi mana yang anda pilih.

Terdapat juga beberapa sindiket yang mengaku memberi anda peluang sehingga 702% lebih tinggi untuk menang atau bahkan hingga 3600% peluang lebih tinggi. Itu adalah sindiket dengan formula matematik khas, yang memberi anda kelebihan besar dan praktikal sindiket anda sepadan dengan sekurang-kurangnya satu nombor dalam setiap cabutan … yang dijamin oleh sistem matematik yang disebutkan. Tidak teruk, bukan?

Tetapi ada juga beberapa rahsia lotto lain. Baru-baru ini saya terjumpa ebook khas. Pakar loteri, Arlene Meeks mempunyai panduan strategi loteri yang menggariskan bagaimana dia dapat memilih nombor loteri yang menang dari semasa ke semasa.

Kenyataan ini kelihatan pelik tetapi ada orang yang benar-benar menang menggunakan strategi ini. Adakah itu hanya keberuntungan atau ada lebih banyak lagi.

Baiklah … beberapa rahsia tetap tersembunyi dari kita selama-lamanya, tetapi beberapa rahsia mungkin mengejutkan kita. Lakukan penyelidikan dan semoga berjaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *