Laman Poker Dalam Talian Bersiap Untuk WSOP 2009 di Rio di Las Vegas

poker

April dan Mei adalah waktu tahun ketika kebanyakan pemain poker mula mengalihkan tumpuan mereka ke acara terbesar tahun ini, WSOP diadakan di Las Vegas di hotel dan kasino Rio. Acara besar ini berlaku dari akhir Mei hingga bulan Julai setiap tahun dan merangkumi lebih dari 50 acara yang berasingan. Acara ini bermula dari $ 1,000 pembelian sehingga $ 10,000 untuk Main Event dan $ 50,000 untuk World Championship of HORSE Cara terbaik untuk bermain dalam acara ini tanpa perlu membayar keseluruhan pembelian adalah dengan layak untuk mereka dalam talian di laman poker pilihan anda.

Hampir semua laman web poker dalam talian akan menawarkan pakej kelayakan untuk WSOP. Tahun ini, 2009, berjanji akan menjadi lebih  di https://www.mega888d.com baik dari segi nilai yang ditawarkan untuk pemain. Laman web seperti Full Tilt dan PokerStars akan menawarkan beratus-ratus pakej hadiah untuk Main Event yang merangkumi $ 10,000 untuk pembelian, perbelanjaan wang, penginapan, dan wang penerbangan dalam beberapa kes. Nilai pakej untuk Main Event bermula dari $ 12,500 dan naik dari sana bergantung pada laman web yang anda mainkan.

Laman web yang lebih besar, seperti Full Tilt dan PokerStars dan juga, Titan Poker untuk pemain antarabangsa, akan menawarkan lebih banyak acara dan akan menghantar lebih banyak pemain ke WSOP, tetapi di mana sahaja anda memilih untuk bermain, anda akan menemui pakej kelayakan ini. Sebilangan besar pembelian langsung ke kejohanan ini adalah sekitar $ 500 + $ 35 untuk masuk ke dalam kejohanan dan kemudian jumlah pemain yang akan memenangkan pakej akan ditentukan oleh jumlah peserta. Semakin banyak peserta, semakin banyak pemenang.

Sekiranya membayar $ 500 + $ 35 tidak menarik bagi anda, akan ada satelit untuk kejohanan kelayakan ini yang berlaku setiap hari yang anda boleh dapatkan dengan hanya $ 1 atau anda boleh menghabiskan Mata Pemain Kerap yang telah anda bina sepanjang tahun terakhir di laman web khas anda. Ini adalah cara yang baik untuk berakhir di Main Event tanpa memerlukan satu sen!

Perkara terbesar yang harus diperhatikan semasa bermain dalam acara kelayakan ini adalah bahawa anda tidak akan menghabiskan terlalu banyak wang untuk masuk. Dengan kata lain, tetapkan diri anda had dari apa yang anda sanggup belanjakan untuk berusaha mendapatkan kelayakan jangan melebihi itu. Tidak ada gunanya memenuhi syarat dengan membelanjakan lebih banyak wang daripada yang anda akan belanjakan dengan membeli terus ke acara di Vegas!

Bagi pemain poker yang tidak mahu bermain No Limit Hold’em di Main Event, tentu saja terdapat banyak acara lain dengan disiplin poker seperti Omaha, Omaha hi-lo, HORSE, RAZZ, Stud, dan Stud hai-lo. Acara ini bermula dari $ 1,000 buy-in hingga $ 5,000 buy-in dan ini juga merupakan pakej hadiah yang terdapat di beberapa laman web untuk membawa anda ke acara ini dengan penjimatan yang besar juga.

Sebagai contoh, Poker Stars menawarkan promosi “Race for the Bracelet” mereka di mana beberapa kali sehari anda boleh membeli kejohanan kelayakan dengan harga $ 26 atau $ 75 dan para pemenang (sekali lagi bergantung kepada jumlah peserta) akan diberikan pakej hadiah $ 2,000 dibelanjakan untuk membeli menjadi pilihan mereka. Jelas, $ 26 yang dimanfaatkan menjadi $ 2k adalah tawaran yang baik.

Terdapat juga acara khusus wanita di WSOP dan acara senior juga, jadi ada sesuatu yang tersedia untuk semua orang.

Oleh itu, jika anda adalah pemain poker dalam talian dengan laman web anda di WSOP 2009, sekarang adalah masa untuk mula menjelajahi pelbagai laman web untuk mendapatkan tawaran yang baik agar anda layak tanpa mengeluarkan banyak wang. Lagipun, mengapa membelanjakan $ 10k jika anda tidak perlu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *