Pasang TV Panasonic Anda

panasonic

Adakah anda mula memikirkan pemasangan dinding untuk TV Panasonic baru anda? Terdapat beberapa jenis di luar sana, jadi anda perlu membuat kajian dan merancang sebelum anda membuat keputusan. Pertama sekali, ketahui berapa banyak yang anda mampu belanjakan. Kemudian tentukan dengan tepat di mana anda perlu meletakkannya. Pastikan anda mempunyai ruang yang cukup di dinding itu, tetapi jangan khawatir jika tidak. Terdapat juga pendakap dinding TV yang boleh dipasang di siling.

Seterusnya anda harus mengetahui jenis mana yang terbaik untuk anda. Sekiranya anda akan menonton televisyen dari DOWNLOAD APK XE88 tempat yang sama sepanjang masa, seperti sofa di ruang keluarga atau ruang keluarga kecil, anda mungkin boleh pergi dengan menggunakan pendakap dinding rata.

Kurung pelekap rata digunakan dengan TV layar datar, dan pegang layar sedekat dinding dengan lukisan yang digantung. Ini adalah pilihan yang sangat baik untuk kawasan yang sangat kecil di mana corak perabot dan berjalan kaki akan mengganggu. Anda pernah melihatnya di bar, ruang menunggu, kasino, dan sebagainya. Tetapi berhati-hatilah bahawa anda tidak perlu menghadapi pantulan dari tingkap anda. Ini adalah pelekap pegun, dan tidak dapat dipindahkan untuk memesongkan silau.

Pelbagai kemiringan pendakap dinding TV dapat digerakkan ke atas atau ke bawah selama lima belas darjah sudut. Ini bagus untuk mengelakkan silau. Lekapan dinding ini kelihatan seperti lengan, dan akan melekat dari dinding. Jangan letakkan di kawasan lalu lintas yang padat, kecuali jika dipasang di dinding dengan tinggi. Ia bagus untuk bilik tidur, di mana anda melihat hampir semua pandangan anda dari tempat tidur anda. Dalam kebanyakan keadaan, mereka boleh didorong rata ke dinding, tetapi tidak akan sesedikit ruang dengan pendakap dinding rata.

Anda juga boleh memilih pelekap dinding putar untuk Panasonic anda. Terdapat bilik yang bagus untuk tempat duduk di mana-mana tempat. Braket dinding ini berpusing dari sisi ke sisi, yang memungkinkan untuk melihat dari hampir semua tempat di bilik anda. Kebanyakan pendakap berpusing juga condong, jadi anda akan mendapat pakej lengkap semasa anda membelinya. Anda berdua boleh menoleh dan menghidupkan skrin anda dengan kelebihan terbaik!

Perlu diingat bahawa apabila anda mempunyai skrin yang lebih besar, terutama yang berukuran lebih dari empat puluh inci, anda tidak boleh selalu menggunakan putar. Petua lain: anda tidak akan menjimatkan wang dengan membeli pelekap dinding yang terlalu kecil atau terlalu lemah untuk memegang set TV yang berat. Jangan buat. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai perkara ini dengan menyemak dalam talian. Pergi ke laman web kami dan ketahui pendakap dinding TV mana yang paling selamat, paling baik dan sesuai dengan model televisyen anda. Anda tidak akan menyesal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *